"Vilko puota" padeda visiems, kurie ieško maitinimo sprendimų ne tik po savo stogu, bet ir atviru dangumi. Vilko aistra: šviežias, kokybiškas maistas, gamta, natūralumas ir bendravimas."Vilko puota" padeda visiems, kurie ieško maitinimo sprendimų ne tik po savo stogu, bet ir atviru dangumi. Vilko aistra: šviežias, kokybiškas maistas, gamta, natūralumas ir bendravimas.

"Vilko puotos" įdėja gimė iš noro supažindinti kiekvieną su visai šalia esančiais gurmaniškais skoniais. Nereikia vykti į Italiją ar Prancūziją, degustacijas galima rengti  ir savo kieme.

Dalinamės keletu akimirkų nuo kliento stalo, pasirūpinome Naujaisiais metais, gimtadieniu, pasirūpinsime ir Valentino diena 😎
Mūsų tikslas, kad Jums reikėtų kuo mažiau išeikvoti laiko ⏳parduotuvėje, virtuvėje ir "pintereste" ieškant užkandžių idėjų. 👀
👉Susitikime www.vilkopuota.lt
💘 Valentino dienos proga Vilkas paruošė degustacinį rinkinį dviems! 
Kartu su rinkiniu gausite rekomendacijas su geriausiais deriniais ir tinkamiausia vyno korta. 🍷

Rinkinyje rasite: 
Focaccia su alyvuogėmis (Vilko puotos kepta)
Mortadella su pistacijomis (Italija, Bolonija)
Prosciuto crudo (Italija, Parma)
Salami di Felino (Italija, Bolonija)
Rūkytas varškės sūris (Lietuva)
Camembert (Prancūzija, Bretagne)
Parmigiano-Reggiano (Italija, Parma)
Prie jų:
Trumų sviestas, grybų-trumų užtepėlė, svogūnų čatnis, mandarinų-garstyčių marmeladas, medus su čiobreliais, spanguolių džemas, vaisiai, karamelizuoti riešutai, ir alyvuogės marinuotos apelsinu ir medumi.

👉www.vilkopuota.lt
🧀 Šiandien originalus avies pieno "Pecorino Romano" gaminamas tik trijuose Italijos regionuose - Lacije, Sardinijoje ir Toskanoje. Didžioji gamybos proceso dalis vis dar vykdoma rankomis. 
Kodėl naudojame būtent šį sūrį kišo gamyboje, paklausite 🤔. O gi todėl, kad "Pecorino" turi palyginti aukštą druskingumą ir puikiai pasitarnauja kaip patiekalo komponentas sustiprinantis visus skonius. 
Laaaabai rekomenduojame paragauti - www.vilkopuota.lt
🐺
🐺 Rūkytas varškės sūris - vienas daugiausiai atsiliepimų sulaukęs dėžutės ingredientas. 🧀 
Neslėpsime - to ir tikėjomės! 🌝 Išbandėme dešimtis sūrių, kol atradome tobulą variantą derinimui su visais kitais skoniais rinkinyje. 
Primename 👉 visus dėžutėje esančius dalykus derinkite tarpusavyje ir sulauksite malonių atradimų! 
Let the game begin! 
#vilkopuota #cheese #foodcombination #platterbox

"Vilko puotos" šefai patirtį sukaupė dirbami FineDining restoranuose, tuo pačiu jie suvokė, jog klasikiniai skoniai yra visa ko pagrindas, o šviežumas esminis faktorius kokybiškai vakarienei. Iš to susikūrė projektas, leidžiantis kiekvienam ant savo stalo turėti aukščiausios kokybės patiekalų. Atsidavimas maisto kūrybai ir gamybai mūsų rūpestis - įsimintinas laikas su artimaisiais Jūsų!